Verloskundige Bedum

Knuffels, luiers en een beetje magie - Jouw avontuur als kersverse ouder begint hier.

Verloskundige in Bedum nodig?

Er is een kleine op komst, gefeliciteerd! Dat betekent dat er een intense periode aan zit te komen. Een periode met veel nieuwe ervaringen waar je op een leuke manier op terug wil kijken. Daar dragen wij graag aan bij. Wij begeleiden je gedurende deze gehele periode. Onze praktijk is vanuit Bedum gemakkelijk te bereiken. Bij ons staat 1-op-1 zorg met aandacht voor jou en je partners op 1.

Wil je ons ontmoeten? 

Kies voor Tree of Life verloskundigenzorg

Wij vinden het belangrijk dat er een klik is, dat we een goede connectie hebben en dat we snel bij jou ter plaatse kunnen zijn. Zoek jij een verloskundige in de omgeving van Bedum? Binnen 15 minuten kunnen we bij je zijn. Kom je bij ons langs? Vanaf Bedum rijd je via de N46 in ongeveer 15 minuten naar onze praktijk. Is er nood? Dan kunnen we snel ter plaatse zijn. Wat je van ons kan verwachten:

  • We nemen alle tijd voor je terwijl we de fysiologische processen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed bewaken.
  • We zijn gecertificeerd in echografie, dus voor echoscopische onderzoeken kun je ook bij ons in de praktijk terecht.
  • Ben je met de auto vanuit Bedum? Je kan gratis parkeren bij ons praktijk.
  • 1-op-1 zorg met aandacht voor jou en je partners staat bij ons op 1.

Lees hier wat cliënten over ons zeggen:

Hier moet je op letten bij het kiezen van een verloskundige

Het is heel belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij je verloskundige. Je deelt namelijk veel bijzondere momenten en ze is verantwoordelijk voor het verloop van jouw bijzondere periode. Een klik is daarom zeker een vereiste.

De werkomgeving is ook van belang, zoek een verloskundige in de buurt. Het is begrijpelijk dat als je in Bedum woont, dat je een verloskundige in Bedum wil of in de omgeving. Het is namelijk wel zo prettig dat de verloskundige er zo snel mogelijk kan zijn wanneer je hem of haar verwacht.

De taken van een verloskundige

Onze verloskundige in het werkgebied rondom Bedum is gespecialiseerd in het begeleiden van zwangere vrouwen tot aan de bevallingen en daarna. Deze hele periode staan we je bij. Heb je vragen of wil je advies over bepaalde dingen? Je kan altijd bij ons terecht. We dragen er zorg voor dat je een zo prettig mogelijke periode ervaart en dat je hier ook zo op terugkijkt.

Prenatale zorg

Tijdens je zwangerschap volgen we de ontwikkeling van je baby en de gezondheid van jou en je baby. Hiervoor voeren we regelmatig controles uit. We meten de bloeddruk, controleren de groei van de baarmoeder, luisteren naar de hartslag van de baby en beoordelen eventuele complicaties. Zo houden we goed bij hoe de zwangerschap verloopt.

Begeleiding tijdens de bevalling

Tijdens de bevalling begeleiden we je zowel thuis als in het ziekenhuis. We monitoren daarnaast de voortgang van de bevalling en bieden opties voor eventuele pijnverlichting. Als er complicaties optreden, herkennen we deze. Hier zijn we op getraind en weten wanneer we medische hulpen (wanneer nodig) moeten inschakelen.

Postnatale zorg

Ook na je bevalling bieden we hulp. We blijven zorg verlenen aan jou en je baby. Dit bestaat uit het controleren van de gezondheid van zowel jou als je baby, helpen bij het geven van borstvoeding waar nodig en bieden bij emotionele ondersteuning. We zorgen voor de best mogelijke zorg voor zwangere vrouwen door samen te werken met kinderartsen, gynaecologen en andere gezondheidsprofessionals.

Kom kennismaken!

Dus ben jij op zoek naar een verloskundige in de omgeving van Bedum en heb je een goed gevoel bij ons? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Naast Bedum, zijn we ook werkzaam in andere dorpen in de omgeving zoals, Ten Boer, Hoogezand, Winsum, maar ook in Groningen. We begeleiden je graag tijdens deze bijzondere periode. Schrijf je hieronder in.