Verloskundigen Praktijk - Tree of Life

Tree of Life – Verloskundigenzorg

Tree of life Verloskundigenzorg, een praktijk met een gevoel van thuis. Als cliënt krijg je 1-op-1 zorg met aandacht voor jou en jouw partner als individu. Hiervoor wordt alle tijd genomen voor de cliënt terwijl de fysiologische processen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed bewaakt worden.

Met deze persoonlijke aanpak is het mijn doel om een fijne vertrouwensverband op te kunnen bouwen met mijn cliënten.

Ik heb de opleiding voor echografie bij de Hanzehogeschool in Groningen gevolgd en behaald. Echoscopische onderzoeken worden dus ook bij mij in de praktijk gedaan.

Wie ben ik?

Mijn naam is Jody Bergan, verloskundige en ben woonachtig in Groningen. Ik ben moeder van twee lieve jongens. Hiervoor ben ik zeven jaar werkzaam geweest als verpleegkundige in verschillende zorgcentra, ziekenhuizen en in de thuiszorg.

Vanaf mijn twaalfde wist ik het: ik wil verloskundige worden. Na de geboorte van mijn kinderen dacht ik: ”Ik ga toch bezig met de opleiding van mijn droombaan.” Wat ben ik blij dat ik altijd mijn gevoel heb gevolgd, want in hart en nieren ben ik altijd verloskundige geweest.

Na mijn afstuderen heb ik als waarneemster (ZZP’er) gewerkt in Verloskundigenpraktijk Flow in Stadskanaal. Daar heb ik met plezier gewerkt met nog drie verloskundigen. Case-loader worden in eigen praktijk stamt af van 1-op-1 zorg willen bieden met meer tijd en aandacht voor de individuele zorgbehoefte per cliënt.

Naast mijn werk sta ik met beide voeten op de grond door te mediteren, tijd door te brengen met mijn kinderen en werk ik graag in de tuin.

Werkgebied

De volgende plaatsen behoren tot het werkgebied van Tree of life verloskundigenzorg. Wordt jouw woonplaats niet benoemd en wil je door mij begeleid worden tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed, neem dan gerust contact met mij op.

Als jullie op bezoek komen bij de praktijk van Tree of Life kunt u tevens gratis parkeren.

  • Stad Groningen
  • Bedum
  • Meerstad
  • Harkstede
  • Ten Boer

Waarnemers

Het kan voorkomen dat er een waarnemend verloskundige aanwezig is op de praktijk als ik bijvoorbeeld een cursusdag heb. Ook in het geval van een bevalling kan er bij spoedgevallen om hulp gevraagd worden aan nabijgelegen praktijken, maar dit komt echter zeer zelden voor.

Klachtenregeling

Natuurlijk zal ik mijn best doen om jullie naar tevredenheid te begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed. In het geval dat er iets toch niet naar wens loopt nodig ik jullie uit om samen met mij in gesprek te gaan. Zo kunnen wij mogelijke misverstanden hopelijk uit de wereld helpen.

Komen wij daarna toch niet tot een oplossing kan er via klachtenfunctionaris WKKGZ een klacht ingediend worden. Klik dan hier: