Tree of Life

Praktijk

Tree of life Verloskundigenzorg, een praktijk met een gevoel van thuis. Als cliënt krijg je 1-op-1 zorg met aandacht voor jou en jouw partner als individu.
Tree of Life

Onze mensen

Onze mensen vertellen graag iets meer over wie ze zijn en wat hun drijfveren zijn om dit mooie werk te doen.

Jody, eigenaar

Mijn naam is Jody Bergan, verloskundige en ben woonachtig in Groningen. Ik ben moeder van twee lieve jongens. Hiervoor ben ik zeven jaar werkzaam geweest als verpleegkundige in verschillende zorgcentra, ziekenhuizen en in de thuiszorg.

Vanaf mijn twaalfde wist ik het: ik wil verloskundige worden. Na de geboorte van mijn kinderen dacht ik: ”Ik ga toch bezig met de opleiding van mijn droombaan.” Wat ben ik blij dat ik altijd mijn gevoel heb gevolgd, want in hart en nieren ben ik altijd verloskundige geweest.

Na mijn afstuderen heb ik als waarneemster (ZZP’er) gewerkt in Verloskundigenpraktijk Flow in Stadskanaal. Daar heb ik met plezier gewerkt met nog drie verloskundigen. Case-loader worden in eigen praktijk stamt af van 1-op-1 zorg willen bieden met meer tijd en aandacht voor de individuele zorgbehoefte per cliënt.

Naast mijn werk sta ik met beide voeten op de grond door te mediteren, tijd door te brengen met mijn kinderen en werk ik graag in de tuin.

Nazlee, verloskundige

Beste aanstaande ouders,
 
Mijn naam is Nazlee Ghandhari. Samen met Jody werk ik als verloskundige bij Tree of Life en vormen wij een team die vanuit liefde voor ons vak begeleiding bieden aan onze clienten.

Verloskundige is een gevarieerd, bijzonder en dankbaar beroep en heeft mij altijd al aangesproken. Elke keer opnieuw wordt er een baby geboren, het is mij een eer om deel uit te mogen maken van deze bijzondere periode in jullie leven. Ik zou alle aanstaande ouders hierin willen ondersteunen. Graag kijk ik samen met jou en je partner naar jullie behoeften en wensen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Zo hoop ik dat jullie op een positieve en tevreden wijze kunnen terugkijken op deze bijzondere periode.

Ik hoop jullie graag te ontmoeten! ‎

Tree of Life

Onze meerwaarde

Wat wij bieden in onze praktijk

  • Als cliënt krijg je 1-op-1 zorg met aandacht voor jou en jouw partner als individu.
  • Er wordt alle tijd genomen voor de cliënt terwijl de fysiologische processen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed bewaakt worden.
  • We zijn gecertificeerde in echografie. Echoscopische onderzoeken worden dus ook bij mij in de praktijk gedaan.
  • Gratis parkeren bij de praktijk.
  • Het kan voorkomen dat er een waarnemend verloskundige aanwezig is op de praktijk. Ook bij een bevalling kan er om hulp gevraagd worden aan nabijgelegen praktijken, maar dit komt echter zeer zelden voor.
  • Groningen (stad), Bedum, Meerstad, Harkstede, Hoogezand, Winschoten, Veendam, Winsum, Ten Boer en andere plaatsen binnen een half uur van de praktijk.