Verloskundigen Praktijk - Tree of Life

Recensies

Op deze pagina vind je recensies van mijn praktijk. Wil je zelf een bericht achterlaten? Dat kan onderaan de pagina!

Google Recensies

M. M.
M. M.
09:54 09 Dec 21
Mijn ervaring met Tree of Life was verbluffend.Zij heeft mij het gevoel gegeven dat ik in goede handen was. Als ik vragen had of mijn twijfels kon ik direct contact opnemen of bij haar terecht voor een echo.Zij heeft mij goed geïnformeerd en begeleidt. Ook de nodige (extra) controles tijdig aangeboden, daarom zijn we tijdig achtergekomen over mijn zwangerschapssuiker.Na de ontdekking zijn mijn controles via het ziekenhuis verlopen, maar alsnog heeft zij netjes gevraagd of zij contact met mij kon opnemen om te kijken hoe het gaat. Zij leeft met je mee.Erg jammer dat ik niet onder haar begeleiding kon bevallen ivm zwangerschapssuiker.Verder kwam zij na de bevalling op bezoek en gaf zij mij nog de gelegenheid om vragen te stellen etc.Kortom, de praktijk voldeed aan al mijn verwachtingen.Bedankt Jody voor de prettige ervaring bij jouw praktijk!
Mieke Prins
Mieke Prins
10:14 30 Oct 21
Zoekend naar een verloskundige in de stad Groningen na een positieve zwangerschapstest vonden we Jody, haar website en werkwijze sprak ons gelijk aan. Helaas kreeg ik na een week of zeven bloedverlies en was uiteindelijk onze eerste kennismaking een negatieve echo. Ze begeleidde ons heel rustig en kalm, maar realistisch wat de vervolgstappen waren en steunde ons ook mentaal door deze tegenslag. Met veel gevoel voor onze emoties maar met ook nuchtere adviezen vond ik het ontzettend fijn met Jody. Mocht het er nog eens van komen, zou ik zeker weer naar haar praktijk toe gaan.
Karin Slagter
Karin Slagter
19:35 25 Oct 21
Ik had contact gehad met meerdere verloskundigenpraktijken toen ik erachter kwam dat ik zwanger was. Velen bleken al vol te zitten en dus geen plek meer voor mij te hebben. Jody had nog plek en een grotere praktijk in Groningen. Hoewel ik geen grote onpersoonlijk praktijk wilde, vond ik het toch spannend om voor een praktijk te kiezen met 1 verloskundige. Wat als die er net niet zou kunnen zijn als het nodig was? Dus toch met enige tegenzin voor de grotere praktijk gegaan. Toen ik een miskraam vermoedde kon ik niet eens contact krijgen met een verloskundige, en allerlei afspraken moesten telefonisch wegens corona. Ik wilde gewoon weten of ik nog zwanger was of niet. Toen toch contact met Jody weer opgenomen, de situatie uitgelegd. Haar vraag op dat moment: wat kan ik nu op dit moment voor je betekenen? Was zo fijn! Ik voelde me zo gezien en gehoord. "ik wil zo snel mogelijk een echo". Diezelfde middag kon ik nog terecht. Zonder vragen, zonder administratieve rompslomp kon ik terecht voor dat wat het meest essentieel was op dat moment. Ik ben gelijk helemaal naar Jody ben overgestapt! Ontzettend fijn, persoonlijk, en ook in tijden van corona: menselijk! De vader mag gewoon bij de afspraken zijn, wat blijkbaar tegenwoordig een uitzondering blijkt. Ik kan Jody iedereen aanraden!
M Smith
M Smith
18:05 27 Jul 21
Na een nare ervaring bij de stadspraktijk zijn we rond 28 weken zwangerschap bij Jody terecht gekomen. Wat een verademing en fijne begeleiding gedurende mijn zwangerschap! Jody neemt de tijd en legt alles rustig uit wat ik erg prettig vond.Mijn bevalling ging sneller dan gepland en uiteindelijk werd i.p.v. een poliklinische bevalling een thuis bevalling omdat het allemaal zo snel ging. Jody gaf me het vertrouwen dat dit goed ging komen en heeft de bevalling samen met de kraamverzorgster super goed geleid. Toen onze dochter geboren was bleek dat ik behoorlijk wat bloed verloor en Jody bleef rustig en heeft juist gehandeld door heel snel de juiste acties in te zetten en ik met ambulance naar het ziekenhuis gebracht kon word.Super bedankt Jody voor je goede zorgen en begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling 😘
Bekijk alle beoordelingen
js_loader


Eigen recensies

6 Recensies

Linda Vos

Wij waren op zoek naar een kleine persoonlijke verloskundigenpraktijk en zo kwamen wij bij Jody terecht. Wij hebben de zorg bij Jody als heel prettig ervaren. Ze straalt heel veel rust uit in haar doen en laten en er is ook voldoende ruimte voor een grapje op zijn tijd wat wij heel fijn vonden. Ze geeft duidelijke uitleg en neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden. In goed overleg en mede door de zwangerschapsdiabetes heeft het ziekenhuis de uiteindelijke bevalling middels keizersnede overgenomen. Wij zouden Jody zeker aanraden wanneer je een betrokken/ meedenkende verloskundige zoekt!

Margreet

Ik gun iedereen een Jody bij de zwangerschap en de bevalling! Bij Jody voelde ik me vanaf het begin welkom en gezien. Ze stelde me gerust waar nodig, ik mocht haar altijd bellen en ze namen twijfels en/of angsten altijd serieus. Ze is kundig ├ęn kritisch en denkt graag mee met jouw wensen en behoeften. Jody is optimistisch, energiek en authentiek; echt een topvrouw en vakvrouw in alle opzichten. Een rots in de branding tijdens de bevalling, altijd rustig en duidelijk. Heel dankbaar voor jouw betrokkenheid!

Alysha

Jody heeft mij echt super goed geholpen. Haar manier van met mensen omgaan was echt top. Ik zou iedereen Jody aanbevelen. Wat ook erg fijn is is dat je haar alleen hebt. Je ziet dus niet telkens een andere verloskundige. Als ik vragen had op elk tijdstip was ze ook goed bereikbaar. Bij twijfel kon je altijd langskomen. Ze is erg meelevend, en luistert goed na wat jij wilt maar geeft ook haar eerlijke adviezen. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik 9 maanden een top verloskundige heb gehad met veel passie en liefde voor haar vak.

Alysha

Jody heeft mij echt super goed geholpen. Haar manier van met mensen omgaan was echt top. Ik zou iedereen Jody aanbevelen. Wat ook erg fijn is is dat je haar alleen hebt. Je ziet dus niet telkens een andere verloskundige. Als ik vragen had op elk tijdstip was ze ook goed bereikbaar. Bij twijfel kon je altijd langskomen. Ze is erg meelevend, en luistert goed na wat jij wilt maar geeft ook haar eerlijke adviezen. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik 9 maanden een top verloskundige heb gehad met veel passie en liefde voor haar vak.

Frans Gottmer

Wij zijn echt heel erg goed geholpen door Jody! Ze is iemand die mee denkt begrip vol is en in alle geduld alles op een goede Jip en Janneke manier uitlegt . Wij konden haar alles vragen en altijd bellen op elk gewenst tijdstip. De betrokkenheid de vakkundige manier hoe Jody met mensen omgaat hebben wij nergens anders zou ervaren. Wij zouden iedereen Jody dan ook aan bevelen

Schrijf een recensie