Recensies

Lees hier wat onze cliënten over ons zeggen

UITSTEKEND
37 recensies op
Lisa Vellema
Lisa Vellema
Echt perfect begeleid tijdens mijn zwangerschap en bevalling. Kon bij Jody terecht met al mijn vragen en er werd tijd voor me genomen. Super bedankt voor alles.
Jesca van de Veerdonk
Jesca van de Veerdonk
Wij zijn erg blij met de begeleiding die we hebben gekregen van Jody tijdens de zwangerschap en bevalling. Jody heeft een warme persoonlijkheid, is kundig, precies, positief en een geweldig mens. Ze zat zorgverleners achter de broek aan waar nodig, was er voor ons met alle vragen. Tijdens de bevalling gaf ze met haar aanwezigheid rust en vertrouwen en hebben we ook nog kunnen hard kunnen lachen. Ik raad tree of life aan aan iedereen die op zoek is naar een persoonlijke benadering, rust en vertrouwen. Als ik 10 sterren kon geven deed ik dat. Dankjewel Jody!
Isabelle Vooges
Isabelle Vooges
Super ervaring gehad tijdens mijn eerste zwangerschap en thuis bevalling. Ontzettend mooi om te zien hoeveel passie en liefde ze hebben voor dit vak waardoor wij terug kijken op een hele fijne periode. Zeker een aanrader en voor een volgende zwangerschap zouden wij niemand anders kiezen!
Shanita Smit
Shanita Smit
Ik heb niet genoeg woorden om te vertellen hoe dankbaar ik je ben !! Je hebt me zo goed begeleid dit was voor mij mijn eerste kindje en je stelde me altijd gerust en kon jou bellen no matter what ! Ik voelde me gehoord en gezien and thankyou for that !! Beste verloskundige die je je maar kunt wensen een echte vakvrouw die weet wat ze doet
Amtul Samie Maqbool
Amtul Samie Maqbool
Jody is an amazing midwife to me during my whole pregnancy. It was my first baby, so naturally, I needed a lot of reassurance that Jody was always able to provide. I had a miscarriage scare early in the pregnancy, and Jody opened her office on a Saturday to do my checkup. She has a very calm personality, which definitely helped during the labour. Jody was also very vigilant with the postpartum visits. She is always very kind and explains things to you. I completely recommend Jody's practice to other expecting moms.
Djalisha Miller
Djalisha Miller
Dankjewel Jody! Ik heb een hele goede zorg tijdens en na de bevalling gehad. We hebben heel fijn contact gehad bedankt voor de goede zorg! Ik zal iedere zwanger vrouw aanraden om hier naar toe te gaan.
JM K
JM K
Woorden schieten te kort als ik moet vertellen hoe blij we met Jody zijn. Iedere afspraak ging heel natuurlijk en toch super vakkundig. Mijn dochter wilde er zo veel mogelijk bij aanwezig zijn en ze werd er erg leuk bij betrokken. Door mijn vorige bevalling ging ik uit van het ergste, maar toen uiteindelijk de bevalling begon was Jody kalm en toch duidelijk waardoor ik dit keer zeer prettig naar mijn zwangerschap en bevalling terug kijk. 5 sterren zijn te weinig, ik zou Jody aan iedereen aanraden!
Diamira Kram
Diamira Kram
Mijn eerste zwangerschap voor een grote verloskundige praktijk gekozen, waar ik vaak het gevoel had dat je niet serieus wordt genomen. Mijn tweede zwangerschap volgde kort daarop, daarom voor wat anders gekozen en zo uitgekomen bij tree of life. Waar ik vanaf dag 1 goede zorg heb gehad, zonder problemen mijn zoontje mee kon nemen en een plek waar ik me wel serieus genomen voelde. Mijn bevalling verliep uiteindelijk heel snel waardoor we geen tijd meer hadden om na het ziekenhuis te gaan. Ik ben thuis bevallen en jody heeft mijn baby veilig op de wereld gezet. Een hele bijzondere dag die ik en mijn vriend nooit meer zullen vergeten. Ik raad jody aan iedereen aan.
Sona Ahmed
Sona Ahmed
Both during pregnancy and childbirth, Jody has been an exceptional midwife and support. She makes you feel safe to ask any questions and then answers them with grace. The minute you walk into her practice you will feel relaxed and excited! Me and my partner are very happy with TreeOfLife and would warmly recommend it to anyone. An extra thank you to co-worker Nazli; she gave an amazing support together with Jody during birth!
Kat Salomons
Kat Salomons
Jody is awesome. She has a very calming nature so you just feel very relaxed around her. Unfortunately our baby was born with an emergency c section so she couldn't help us during the birth. But if we ever decide to go for another baby we would definitely go back to Jody!

8 Recensies

Mara Helmholt
5

Erg fijn begeleid tijdens mijn zwangerschap, bevalling en daarna. Er wordt de tijd voor je genomen, als dat nodig is. Benadering is warm, vol vertrouwen en kalmte. Zou jullie aan iedereen aanraden. Bedankt voor de goede zorg!

Jeynis Arrindell
5

Jody is echt een top verloskundige! Wij waren eerst bij een andere praktijk, waar ik me betutteld en ongehoord voelde, maar Jody nam de tijd om naar mij te luisteren en zij heeft zeer professioneel gehandeld. Nu een jaar later dat ik bevallen ben en ik denk nog steeds met veel plezier terug aan de steun en hulp die ik van Jody heb gekregen en wat hebben wij ook veel gelachen samen! Wij wilden een ziekenhuis bevalling, maar kregen spontaan een thuisbevalling die super tof verliep! Al mijn angsten werden weggehaald, ik werd gerustgesteld door Jody dat ik het kon en binnen de kortste klap was baby Luacs geboren! Wat was het fijn om dan al thuis te zijn. Ik wou dat ik bij de andere kids ook Jody als verloskundige had!

Stephanie Bosman
5

Wat een geweldige verloskundige en wat een mooi mens! Wij zijn voor beide zwangerschappen bij Jody geweest. De eerste keer heeft zij ons moeten doorsturen naar het ziekenhuis bij 40 weken en kon/mocht zij zelf niet bij de bevalling zijn, maar die tweede keer was ze er wel. Toen wisten we pas echt wat een gemis dat is geweest tijdens de eerste bevalling! Jody blijft rustig, kijkt echt naar wat passend is bij welk moment, overlegt alles en tijdens de perfase was zij de enige waar ik volledig op vertrouwde. Wij hebben een prachtige bad bevalling gehad en zijn super blij met deze mooie ervaring. Ook de begeleiding tijdens beide zwangerschappen washeel fijn. We hebben veel gelachen met elkaar en ik heb altijd het gevoel gehad dat ik bij haar in goede handen was. Ook werd onze oudste heel leuk meegenomen tijdens controles door Jody. Ze mocht altijd even "meehelpen" achter de computer en meekijken met de echo's. Dank voor alles lieve Jody! Een heel veel geluk gewenst met jouw praktijk!

Jesca van de Veerdonk
5

Dankjewel Jody! Voor de zorg, aandacht en positiviteit die je had voor ons. Je bent een vakmens met het hart op de juiste plek. Tijdens mijn eerste zwangerschap ben ik begeleidt door een grote praktijk. Nu bewust gekozen voor een kleiner praktijk. Ik had geen betere keuze kunnen maken en zou voor een nieuwe zwangerschap weer voor tree of life kiezen. Ook mijn partner is positief over de begeleiding. Ze was er voor ons alle twee bij vragen of zorgen. Jody is betrokken, kundig, eerlijk, rustig, vol vertrouwen, positief en een mooi mens. Mede dankzij haar was mijn tweede bevalling een hele andere ervaring dan de eerste. Ik kijk er ontzettend positief op terug. Ik gun iedereen een verloskundige als Jody. Bedankt voor alles!

Linda Vos
5

Wij waren op zoek naar een kleine persoonlijke verloskundigenpraktijk en zo kwamen wij bij Jody terecht. Wij hebben de zorg bij Jody als heel prettig ervaren. Ze straalt heel veel rust uit in haar doen en laten en er is ook voldoende ruimte voor een grapje op zijn tijd wat wij heel fijn vonden. Ze geeft duidelijke uitleg en neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden. In goed overleg en mede door de zwangerschapsdiabetes heeft het ziekenhuis de uiteindelijke bevalling middels keizersnede overgenomen. Wij zouden Jody zeker aanraden wanneer je een betrokken/ meedenkende verloskundige zoekt!

Margreet
5

Ik gun iedereen een Jody bij de zwangerschap en de bevalling! Bij Jody voelde ik me vanaf het begin welkom en gezien. Ze stelde me gerust waar nodig, ik mocht haar altijd bellen en ze namen twijfels en/of angsten altijd serieus. Ze is kundig u00e9n kritisch en denkt graag mee met jouw wensen en behoeften. Jody is optimistisch, energiek en authentiek; echt een topvrouw en vakvrouw in alle opzichten. Een rots in de branding tijdens de bevalling, altijd rustig en duidelijk. Heel dankbaar voor jouw betrokkenheid!

Alysha
5

Jody heeft mij echt super goed geholpen. Haar manier van met mensen omgaan was echt top. Ik zou iedereen Jody aanbevelen. Wat ook erg fijn is is dat je haar alleen hebt. Je ziet dus niet telkens een andere verloskundige. Als ik vragen had op elk tijdstip was ze ook goed bereikbaar. Bij twijfel kon je altijd langskomen. Ze is erg meelevend, en luistert goed na wat jij wilt maar geeft ook haar eerlijke adviezen. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik 9 maanden een top verloskundige heb gehad met veel passie en liefde voor haar vak.

Frans Gottmer
5

Wij zijn echt heel erg goed geholpen door Jody! Ze is iemand die mee denkt begrip vol is en in alle geduld alles op een goede Jip en Janneke manier uitlegt . Wij konden haar alles vragen en altijd bellen op elk gewenst tijdstip. De betrokkenheid de vakkundige manier hoe Jody met mensen omgaat hebben wij nergens anders zou ervaren. Wij zouden iedereen Jody dan ook aanbevelen.

Schrijf een recensie