Verloskundige Hoogezand

Knuffels, luiers en een beetje magie - Jouw avontuur als kersverse ouder begint hier.

Verloskundige nodig in Hoogezand?

Gefeliciteerd, er is een kleine op komst! De komende periode is een intense periode met veel nieuwe ervaringen waar je op een plezierige manier naar terug wilt kijken. Wij begeleiden je graag tijdens deze bijzondere periode. Vanuit Hoogezand is onze praktijk in Groningen gemakkelijk bereikbaar. We geven jou 1-op-1 zorg met aandacht voor jou en jouw partner als individu. 

Interesse? Schrijf je hieronder in. 

Daarom kiezen voor Tree of Life

Moet jij een keuze maken voor een verloskundige in Hoogezand? Kies dan voor een verloskundige met de juiste kennis en ervaring, waar je een goede connectie mee hebt en die binnen een half uur rijden bij je kan zijn. Vanaf Hoogezand rijd je via de A7 in ongeveer 14 minuten naar onze praktijk. In geval van nood kunnen we dus ook snel ter plaatse zijn.

Dit kan je van Tree of Life verwachten:

  • 1-op-1 zorg met aandacht voor jou en jouw partner als individu.
  • Er wordt alle tijd genomen voor de cliënt terwijl de fysiologische processen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed bewaakt worden.
  • We zijn gecertificeerd in echografie. Echoscopische onderzoeken worden dus ook bij ons in de praktijk gedaan.
  • Kom je uit Hoogezand? Het is mogelijk om gratis te parkeren bij de praktijk.
  • Het kan voorkomen dat er een waarnemend verloskundige aanwezig is op de praktijk. Ook bij een bevalling kan er om hulp gevraagd worden aan nabijgelegen praktijken, maar dit komt echter zeer zelden voor.

Lees hier wat clienten over ons zeggen:

Waar op letten bij het kiezen van een verloskundige?

Het is een bijzondere periode welke je nu doormaakt, daarom is het belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij je verloskundige. De verloskundige voert tijdens de zwangerschap meerdere testen uit en is verantwoordelijk voor het verloop van een bevalling. We begrijpen als geen ander dat je hier zo goed mogelijk bij begeleid wil worden. We geven je daarom 1-op-1 begeleiding met aandacht voor jou en voor je partner.

Ook is de werkomgeving van een verloskundige van belang. Wanneer je woont in Hoogezand wil je ook een verloskundige in Hoogezand of omgeving. Het is fijn om te weten dat een verloskundige er snel kan zijn wanneer je hem of haar verwacht.

Wat zijn de taken van een verloskundige?

Onze verloskundige in de omgeving van Hoogezand is gespecialiseerd in de zorg voor zwangere vrouwen en het begeleiden van bevallingen. We begeleiden je de gehele periode; tijdens de zwangerschap, gedurende de bevalling en na de bevalling.

Prenatale zorg
We bieden zorg aan zwangere vrouwen tijdens hun zwangerschap. We volgen de ontwikkeling van de baby en de gezondheid van moeder en baby door regelmatig controles uit te voeren. Het gaat hierbij om het meten van de bloeddruk, controleren van de groei van de baarmoeder, het luisteren naar de hartslag van de baby en het beoordelen van eventuele complicaties.

Bevallingsbegeleiding
We begeleiden de bevalling, zowel thuis als in het ziekenhuis en we ondersteunen je tijdens de bevalling, daarnaast monitoren we de voortgang van de bevalling en bieden pijnverlichtingsopties. We zijn getraind om complicaties te herkennen en kunnen zo nodig medische hulp inschakelen.

Postnatale zorg
Na de bevalling blijven we zorg verlenen aan moeder en baby. We controleren de gezondheid van zowel de moeder als de pasgeborene, helpen bij borstvoeding en bieden emotionele ondersteuning. We werken samen met gynaecologen, kinderartsen en andere gezondheidsprofessionals om ervoor te zorgen dat zwangere vrouwen de best mogelijke zorg krijgen, vooral als er complicaties optreden.

Dus ben jij op zoek naar een verloskundige in de buurt van Hoogezand? Naast Hoogezand, zijn we onder andere ook werkzaam in Ten BoerGroningen, Haren en Winsum. Wij bij Tree of Life Verloskundigenzorg begeleiden je graag tijdens deze bijzondere periode. Schrijf je hieronder in.