Verloskundigen Praktijk - Tree of Life

Ben je zwanger en ben je op zoek naar een fijne verloskundige in Hoogezand? Zoek niet verder, want wij van Tree of Life Verloskundigenzorg helpen we je graag tijdens je zwangerschap en er na. 1-op-1 zorg, een persoonlijke aanpak en begeleiding tijdens je zwangerschap, bevalling en het kraambed. Kennis maken? Neem contact met ons op.

[contact opnemen]

Verloskundige hoogezand

Jij als cliƫnt staat centraal

We vinden persoonlijke benadering erg belangrijk in onze praktijk. Je krijgt 1-op-1 zorg met aandacht op jou en op je partner. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij het gevoel van thuis krijgt in onze praktijk. We geloven in persoonlijke zorg en zullen de tijd nemen om naar jouw wensen en behoeften te luisteren. Elke zwangerschap is uniek, en we passen onze zorg aan om aan jouw individuele behoeften te voldoen.

Waarom Tree of Life Verloskundigenzorg?

Tree of Life Verloskundigenzorg is gevestigd in Groningen, maar ook werkzaam in omringde dorpen zoals Hoogezand, Haren en Ten Boer. Waarom je je door ons zou moeten begeleiden als verloskundige in Hoogezand?

Deskundige begeleiding. Bij ons krijg je zorg met aandacht en vinden we het belangrijk dat jij de beste begeleiding krijgt die je nodig hebt. Ook voor echoscopische onderzoeken kun je bij ons terecht.

Vertrouwen. We vinden het belangrijk dat we een persoonlijke band met je krijgen. Het is een intiem proces en we begrijpen dat je het liefst iemand om je heen wil die je vertrouwt en alles kunt vragen.

1-op-1 zorg met aandacht. We kunnen niet vaak genoeg zeggen dat we persoonlijke aandacht belangrijk vinden en dat jij als persoon centraal staat gedurende het gehele proces.

Maak kennis met Tree of Life Verloskundigen zorg in de buurt van Hoogezand

Onze praktijk is gemakkelijk bereikbaar vanaf Hoogezand. Via de A7 kom je binnen een kwartiertje bij ons praktijk terecht binnen. 1-op-1 zorg vinden we belangrijk bij Tree of Life Verloskundigenzorg en we besteden het liefst alle tijd en aandacht om jou het beste te begeleiden tijdens de zwangerschap en natuurlijk daarna. Ben je benieuwd naar onze praktijk en zou je graag kennis willen maken? Neem gerust contact met ons op, zodat we wat kunnen inplannen.

[contactformulier]