Verloskundige Winsum

Knuffels, luiers en een beetje magie - Jouw avontuur als kersverse ouder begint hier.

Verloskundige nodig in Winsum?

Een kleine op komst? Gefeliciteerd! De komende periode is een intense periode met veel nieuwe ervaringen waar je op een plezierige manier naar terug wilt kijken. Wij helpen je hier graag bij. Wij zijn gevestigd in Groningen en gemakkelijk bereikbaar vanuit Winsum. Als cliënt krijg je 1-op-1 zorg met aandacht voor jou en jouw partner als individu. 

Interesse? Schrijf je hieronder in. 

Daarom kiezen voor Tree of Life verloskundigenzorg

Moet jij een keuze maken voor een verloskundige in Winsum? Kies dan voor een verloskundige met de juiste kennis en ervaring, waar je een goede connectie mee hebt en die binnen een half uur rijden bij je kan zijn. Tree of Life zit in Groningen op nog geen 20 minuten rijden van Winsum. In geval van nood kunnen we dus snel ter plaatse zijn.

Dit kan je van Tree of Life verwachten:

  • 1-op-1 zorg met aandacht voor jou en jouw partner als individu.
  • Er wordt alle tijd genomen voor de cliënt terwijl de fysiologische processen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed bewaakt worden.
  • We zijn gecertificeerde in echografie. Echoscopische onderzoeken worden dus ook bij ons in de praktijk gedaan.
  • Kom je uit Winsum? Het is mogelijk om gratis te parkeren bij de praktijk.
  • Het kan voorkomen dat er een waarnemend verloskundige aanwezig is op de praktijk. Ook bij een bevalling kan er om hulp gevraagd worden aan nabijgelegen praktijken, maar dit komt echter zeer zelden voor.

Waar op letten bij het kiezen van een verloskundige?

Omdat je je letterlijk en figuurlijk blootgeeft aan een verloskundige, is het belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij je verloskundige. De verloskundige voert tijdens de zwangerschap meerdere testen uit ook is de verloskundige verantwoordelijk voor het verloop van een bevalling. Als zwangere vrouw wil je daarom die je vertrouwt en de juiste kennis en ervaring heeft.

Ook is de werkomgeving van een verloskundige van belang. Wanneer je woont in Winsum wil je ook een verloskundige in Winsum of omgeving. Het is fijn om te weten dat een verpleegkundige er snel kan zijn wanneer je hem of haar verwacht.

Waarom een verloskundige in Winsum?

Een verloskundige begeleidt je niet alleen bij de bevalling, maar kan je ook al (levensstijl)advies geven voordat je zwanger bent. De gehele zwangerschap heb je regelmatig afspraken met een verloskundige om de voortgang van de zwangerschap te monitoren. Hierbij wordt de groei van de kleine in jouw buik en de gezondheid van moeder en kind in de gaten te houden. Wanneer het zover is begeleidt de verloskundige de bevalling bij je thuis of in het ziekenhuis. Dit alles om jou een zo soepel mogelijk zwangerschap te laten ervaren waar je achteraf met plezier naar terug kijkt.

Dus ben jij op zoek naar een verloskundige in de buurt van Winsum? Naast Winsum, zijn we onder andere ook werkzaam in Ten Boer, Groningen, Haren en Hoogezand. Wij bij Tree of Life Verloskundigenzorg begeleiden je graag tijdens deze bijzondere periode. Schrijf je hieronder in.